Met de aov van Movir ben je goed verzekerd

Welke aov je ook hebt, bij Movir ben je goed verzekerd tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Raak je arbeidsongeschikt door een ziekte of ongeval, dan krijg je de uitkering waarvoor je je verzekerd hebt en krijg je hulp bij re-integratie. Daarnaast krijg je met onze preventieservice ondersteuning om uitval te voorkomen.

Je aov aanpassen? Deze keuzes heb je

De aov-keuzes die je maakt hebben invloed op de uitkering die je krijgt als je arbeidsongeschikt bent en op je premie. Bespreek de keuzes daarom altijd met je financieel adviseur. Je hebt de volgende mogelijkheden:

Win advies in bij je financieel adviseur

Kun je niet meer werken omdat je arbeidsongeschikt bent, dan heeft dat grote impact op je leven. Ook de financiële gevolgen kunnen enorm zijn. Win daarom altijd advies in bij je financieel adviseur. Je verzekering aanpassen doe je ook samen met je adviseur.  

Heb je geen financieel adviseur?  
We brengen je graag in contact met een financieel adviseur die thuis is in het verzekeren van inkomens. Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur op 030 607 87 00. 

Pas je verzekerd bedrag aan via de Onderhoudsregeling

1 keer per jaar kun je je verzekerd bedrag aanpassen zonder nieuwe gezondheidsverklaring in te vullen. Bovendien vragen we je gelijk te checken of er nog dingen zijn veranderd. Bekijk hieronder de Onderhoudsregeling voor jouw verzekering.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met je financieel adviseur of met Movir. We staan graag voor je klaar.