Beschikbaar voor zelfstandig ondernemers in alle beroepsgroepen

Als zelfstandige wil je kunnen rekenen op de beste kwaliteit. Met onze Movir Momentum AOV verzeker je een uitkering als je je beroep niet kunt uitoefenen vanwege fysieke en/of mentale beperkingen door een ziekte of een ongeval. Dan krijg je van ons een uitkering.

Bij het afsluiten van de verzekering spreken we af hoeveel en over welke periode je maximaal een uitkering krijgt. Dit leggen we vast in een polis. Door de vele keuzemogelijkheden kan je de Movir Momentum AOV goed afstemmen op jouw situatie en wensen. En verandert je situatie, dan kan je de verzekering aanpassen. Ook binnen je contractperiode is dat mogelijk.

Wij onderscheiden 3 beroepsgroepen onder zelfstandig ondernemers. De Movir Momentum AOV biedt voordelen op maat voor elke beroepsgroep:

Een aov waar je ook nu wat aan hebt

Movir wil jou als professional in je momentum laten. Daarom bieden wij naast een uitkering en persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid ook ondersteuning waar je niet ooit, maar nu wat aan hebt. Ondersteuning om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Dat doen we door je te inspireren op het gebied van gezondheid, carrière en gezin, afgestemd op jouw beroepsgroep. Ook kan je vertrouwelijk praten met een onafhankelijke coach. Bijvoorbeeld om ergens over te sparren of om uitgebreid te praten over wat jou bezighoudt. En gaat het even niet zo lekker? Trek ook dan bij ons aan de bel. Samen kijken we dan hoe we je kunnen helpen om alles weer zo goed mogelijk op de rails te krijgen.

De keuzes die de Movir Momentum AOV jou biedt

Onze Movir Momentum AOV biedt veel keuzevrijheid. Zo kun je de verzekering afstemmen op jouw situatie en wensen. De keuzes die je maakt hebben invloed op de uitkering die je krijgt als je arbeidsongeschikt bent en op je premie. Bespreek de keuzes daarom altijd met je financieel adviseur.

Lees de voorwaarden van de verzekering en ontdek wat je precies verzekert met de Movir Momentum AOV.

Nog meer keuzemogelijkheden

Aanvullend: Extra Kostenverzekering

Als je als zelfstandige arbeidsongeschikt raakt, dan lopen de kosten van je praktijk of kantoor gewoon door. Deze kosten kunnen flink oplopen. Met de Movir Momentum Extra Kostenverzekering krijg je maximaal 1 of 2 jaar een uitkering om deze kosten op te vangen.

Goed om te weten

Brochure

Wil je alle informatie over de Movir Momentum AOV nog eens rustig nalezen? Lees dan deze digitale brochure.

Kies ook voor een aov waar je nu wat aan hebt!

Direct na het afsluiten van de Movir Momentum AOV kan je rekenen op onze ondersteuning om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Dat doen we door je te inspireren op het gebied van gezondheid, carrière en gezin, afgestemd op jouw beroepsgroep. Gaat het even niet zo lekker? Trek dan bij ons aan de bel. Samen kijken we dan hoe we je kunnen helpen om alles weer zo goed mogelijk op de rails te krijgen.