De keuzes die je maakt beïnvloeden je premie

De hoogte van de premie die je voor je aov betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de keuzes die je maakt bij het afsluiten van de verzekering. Kies je voor een hoger verzekerd bedrag en/of een kortere eigenrisicotermijn, dan is de premie hoger dan als je kiest voor een lager verzekerd bedrag of langere eigenrisicotermijn. Je keuzes hebben natuurlijk ook invloed op de dekking van je verzekering en dus op de uitkering die je ontvangt als je arbeidsongeschikt bent. Je financieel adviseur kan je meer informatie geven over de keuzes die je kunt maken en de gevolgen daarvan. Hij kan ook de premie berekenen en een offerte voor je maken.

In sommige situaties ontvang je korting

Ook dit beïnvloedt je premie

Naast de keuzes die je maakt, wordt je premie beïnvloed door factoren waar je zelf niet over kunt beslissen. Wij raden je aan ook deze onderwerpen met je financieel adviseur te bespreken. Zo loop je niet tegen verrassingen aan.

Bereken je premie

Ben je benieuwd naar de premie die je betaalt voor een aov bij Movir? Bereken dan hier eenvoudig en snel de indicatieve premie per maand voor de Movir Momentum AOV.

Navigeer door de stappen

Kies ook voor een aov waar je nu wat aan hebt!

Direct na het afsluiten van de verzekering kan je rekenen op onze ondersteuning om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Dat doen we door je te inspireren op het gebied van gezondheid, carrière en gezin, afgestemd op jouw beroepsgroep. Gaat het even niet zo lekker? Trek dan bij ons aan de bel. Samen kijken we dan hoe we je kunnen helpen om alles weer zo goed mogelijk op de rails te krijgen.