Een financieel adviseur kan je helpen bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov). Hier lees je wat een adviseur voor je kan doen, vind je informatie over kosten en kom je in contact met een adviseur.

Daarom advies over aov

De gevolgen kunnen groot zijn als je arbeidsongeschikt wordt. Daarom is het belangrijk dat je aov bij jou en je financiële situatie past. Een onafhankelijk financieel adviseur helpt je om de juiste keuzes te maken. Movir adviseert niet. Heb je veel kennis van financiële producten en een goed inzicht in je financiële situatie? Dan kun je ook kiezen om je aov af te sluiten zonder advies.

Dit kan een adviseur voor je doen

  • Je situatie en wensen in kaart brengen
  • De meest gunstige dekking en premie voor jou zoeken
  • Advies over keuzes die bij jouw situatie passen
  • De aov aanvragen
  • Zorgen dat je aov blijft passen

Bel ons voor een onafhankelijk adviseur.

Kosten voor advies rond aov

De kosten die een adviseur vraagt voor advies rond een aov verschillen per adviseur. In de meeste gevallen betaal je advies- en bemiddelingskosten bij het aanvragen van een aov. Daarnaast kan een adviseur kosten rekenen voor het beheren van je verzekering. Sommige adviseurs werken daarbij met abonnementen. Je maakt samen met je adviseur afspraken over de kosten voor advies en diensten.

Aov-advies is niet fiscaal aftrekbaar

Kosten die je betaalt voor advies, bemiddeling of beheer van je aov zijn niet fiscaal aftrekbaar. De premie die je betaalt voor je aov kun je in de meeste gevallen wél aftrekken in je aangifte inkomstenbelasting.

Contact met een onafhankelijk adviseur

Zoek je een onafhankelijk financieel adviseur? Bel ons of maak een belafspraak, dan brengen we je graag in contact met een goede adviseur bij jou in de buurt.