Volg een programma

Als klant van Movir kun je inzichten en handvatten krijgen. Hieronder zie je ons aanbod op het gebied van gezin en zwangerschap.

 • Workshop voor jonge ouders

  Het krijgen van kinderen is het mooiste wat er is. Maar het combineren van een gezin met een baan zorgt ook voor uitdagingen. Deze workshop geeft je handvatten. Tijdens de zwangerschap, maar ook als je net een kind gekregen hebt.

 • Fit tijdens en na je zwangerschap

  Met Mom in Balance sport je verantwoord. De uitdagende outdoor workouts voor zwangere en net bevallen vrouwen zijn ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten.

 • Mentaal fit tijdens en na je zwangerschap

  Zwanger zijn en moeder worden vraagt soms een hoop energie. Vooral als je dit combineert met een drukke onderneming of praktijk. Hoe vind je de balans weer terug tijdens en na de zwangerschap? Dit programma helpt je hierbij.

 • Coaching voor nieuwe moeders

  Als je zwanger bent en een kindje krijgt, komt er veel op je af. Bij je eerste kind, maar ook bij je tweede of derde. Hoe combineer je een succesvolle onderneming of praktijk met al die veranderingen in je leven? En hoe zorg je dat je tijdens je zwangerschapsverlof in beeld blijft bij je opdrachtgevers?

“Te gek dat je als partner kunt rekenen op coaching!”

Erica, partner van een Movir-verzekerde
Foto van Erica, specialist in wijnen uit Australië en Nieuw-Zeeland

1 op 1 aan de slag met een expert

Speelt er iets in je privéleven dat jou of je werk in de weg zit? Neem dan contact met ons op. We zoeken samen met jou naar een oplossing die het beste bij jou en je situatie past.

Je kunt contact met ons opnemen voor ieder onderwerp waar je mee te maken krijgt. Denk aan:

 • Omgaan met heftige gebeurtenissen, zoals complicaties bij zwangerschap of een zwaar ongeluk
 • Omgaan met een verbroken relatie
 • De zorg voor je kinderen
 • Omgaan met rouw

Coaching voor je gezin

Het is voor jou belangrijk dat het goed gaat met de mensen om je heen. Daarom kunnen ook je inwonende of studerende gezinsleden (vanaf 16 jaar) gebruikmaken van coaching door MentaVitalis. Deze dienstverlening is zonder extra kosten, vertrouwelijk en wordt gewaardeerd met een 8,8 (in 2022).

Hiervoor kan je gezin terecht bij MentaVitalis

In de meeste gevallen zonder extra kosten

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir? Dan betaal je geen extra kosten voor onze standaard diensten. Alleen bij maatwerk vragen we in sommige gevallen een bijdrage in de kosten. Omdat we het belangrijk vinden dat je ook zelf investeert in je gezondheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op met Team Preventie

Doe net als talloze andere professionals en maak gebruik van onze preventieve dienstverlening. Neem contact op met ons Team Preventie. Bel 030 607 87 00 of stuur een e-mail naar wezijnervoorje@movir.nl.