Doe een zelfscan

Snel en eenvoudig inzicht in hoe het gaat met jou als ondernemer? Een zelfscan is een laagdrempelige manier om dat te ontdekken. Wil je met de uitkomst aan de slag? Ook dan zijn we er voor je. Op deze pagina lees je hoe experts uit ons netwerk je vooruit helpen.

 • 10 minuten

  Ontdek je aandachtspunten

  De druk die je voelt kan zo groot worden dat het ten koste gaat van jezelf, je werk of je omgeving. Het is goed om je daar bewust van te zijn, zodat je op tijd kunt ingrijpen als dat nodig is. Met deze zelftest ontdek je in 10 minuten je aandachtspunten.

Volg een programma

Als klant van Movir kun je inzichten en handvatten krijgen. Hieronder zie je ons programma-aanbod op het gebied van ondernemen.

 • Ondernemersadvies

  Bespreek je ondernemersvragen met ervaren oud-ondernemers, managers en specialisten uit het bedrijfsleven. Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir? Dan mag je zonder extra kosten deelnemen aan een klankbordtraject van maximaal 6 maanden.

“Eindelijk heb ik iemand met wie ik kan sparren”

Paul, adviseur op het gebied van energie
Profielfoto van Paul, adviseur op het gebied van energie

1 op 1 aan de slag met een expert

Als ondernemer of zelfstandige hoef je echt niet alles zelf te doen. Je hoeft ook niet overal goed in te zijn. Dat is niemand. Loop je ergens tegenaan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zoeken samen met jou naar een oplossing die het beste bij jou en je problemen past.

Je kunt contact met ons opnemen voor verschillende onderwerpen waar je mee te maken krijgt. Denk aan:

 • Omgaan met financiële of juridische kwesties
 • Onderhandelen met opdrachtgevers
 • Lastige gesprekken voeren
 • Omgaan met conflicten
 • Omgaan met regeldruk
 • Effectief leiderschap

In de meeste gevallen zonder extra kosten

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir? Dan betaal je geen extra kosten voor onze standaard diensten. Alleen bij maatwerk vragen we in sommige gevallen een bijdrage in de kosten. Omdat we het belangrijk vinden dat je ook zelf investeert in je gezondheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.