Doe een zelfscan

Snel en eenvoudig inzicht in je fysieke situatie? Een zelfscan is een laagdrempelige manier om te ontdekken hoe het met je gaat.

Hoe gezond en energiek ben je?

Vraag je je wel eens af of je het werk wel tot je pensioendatum volhoudt? Vind je het moeilijk om de zorg voor je kinderen met het werk te combineren? Of heb je lichamelijke klachten? Met de Werkscan van Blik op Werk ontdek je in 10 minuten hoe je er voor staat.

Volg een programma

Als klant van Movir kun je inzichten en handvatten krijgen. Hieronder zie je ons programma-aanbod op het gebied van fysiek en ergonomie.

  • Laat je werkplek onderzoeken

    Is je lichaam overbelast? Of wil je fysieke klachten juist voorkomen? Laat je werkplek dan eens onderzoeken door een gespecialiseerd bureau.

  • Werken met een arbeidsbeperking

    Heb je een arbeidsbeperking? Met de EigenWerkWijzer leer je om voor langere tijd het beste uit jezelf en je leven te halen zonder op te branden.

“De ergonomische tips en inzichten waren een eye-opener”

Charl, tandarts
Foto van Charl, tandarts

1 op 1 aan de slag met een expert

Heb je andere fysieke klachten of zorgen? Blijf daar dan niet meer rondlopen, maar neem contact met ons op. Dan kijken we samen naar een oplossing die past bij jou en bij je klachten.

Je kunt bij ons terecht voor alles wat je fysiek in de weg zit. Denk bijvoorbeeld aan klachten door:

  • teveel zitten
  • werken in dezelfde houding
  • overbelasting
  • het gebruiken van werkmiddelen

In de meeste gevallen zonder extra kosten

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir? Dan betaal je geen extra kosten voor onze standaard diensten. Alleen bij maatwerk vragen we in sommige gevallen een bijdrage in de kosten. Omdat we het belangrijk vinden dat je ook zelf investeert in je gezondheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.