Krijg hulp bij je ondernemersvraag

Hoe boor ik nieuwe markten aan? Hoe krijg ik weer financieel overzicht? Of hoe ga ik om met de snelle groei van mijn bedrijf? Bespreek je ondernemersvragen met ervaren oud-ondernemers van Ondernemersklankbord (OKB), partner van Movir. Zodat je je doel beter en sneller kunt bereiken. Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir? Dan mag je zonder extra kosten deelnemen aan een klankbordtraject van maximaal 6 maanden.

Voor elk aspect een klankbordtraject

  • Bedrijf starten

    Overzie de vele keuzes en beslissingen bij de start van je bedrijf, bijvoorbeeld met een heldere strategie en ondernemingsplan.

  • Ondernemen en groeien

    Weet hoe je kunt omgaan met veranderingen in de bedrijfsvoering of met uitbreiding van je onderneming.

  • Faillissement voorkomen

    Voorkom een faillissement met de hulp van Ondernemersklankbord. Dat lukt in 67% van de gevallen.

Samenwerking met Ondernemersklankbord

Vertrouwelijk

Ondernemersklankbord werkt volledig onafhankelijk en vertrouwelijk. Movir ontvangt dus geen informatie over je gesprekken met de OKB-adviseur.

Wat kost een klankbordtraject?

Als ondernemer kan je deelnemen aan een klankbordtraject. Tot 6 maanden betaal je daar in 2023 geen extra kosten voor. Vanaf 2024 vraagt Ondernemersklankbord weer een bijdrage. Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir? Dan mag je zonder extra kosten deelnemen aan een klankbordtraject van maximaal 6 maanden.

Bij maatwerk, zoals teamcoaching en ergonomisch onderzoek, kunnen wij een bijdrage in de kosten vragen. Omdat we het belangrijk vinden dat je ook zelf investeert in je gezondheid. Hierover maken we duidelijke afspraken met elkaar. Neem contact met ons op voor meer informatie. We leggen je dan uit welke mogelijkheden we voor jou hebben en welke voorwaarden er gelden.

Maak je een afspraak voor één van onze diensten? Maar ben je niet op de afspraak of heb je de afspraak niet binnen 48 uur vóór de afspraak geannuleerd? Dan kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kunnen oplopen tot maximaal 300 euro per afspraak.

Wil je deelnemen aan het klankbordtraject?

Stuur ons een mail ons via onderstaande button. Of mail naar wezijnervoorje@movir.nl met als onderwerp 'Ondernemersklankbord'. Zet je telefoonnummer in de e-mail, dan bellen we je zo snel mogelijk.