Oplossingsgericht coachen

Een coach van onze partner TELUS Health helpt je om te gaan met alle veranderingen tijdens je zwangerschap, het verlof en als je weer aan het werk gaat. Zodat je kunt genieten van je baby én van je werk. Want als je zelf lekker in je vel zit, dan merkt je kindje dat ook.

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir? Dan mag je in de meeste gevallen zonder extra kosten gebruikmaken van 'Coaching voor nieuwe moeders'.

Waar helpen wij je mee?

Een coach kan je helpen in verschillende fasen van je zwangerschapsverlof. De coaches werken oplossingsgericht en vanuit de principes van de positieve psychologie. Het traject wordt afgestemd op jouw behoefte. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

  • Aankondigen van zwangerschap aan verschillende betrokkenen
  • Terugkomen in een nieuwe rol
  • Managen van relaties met klanten tijdens je verlof
  • Balans tussen werk en privé
  • Comfortabel voelen met duale rol van moeder en professional

Wat kun je verwachten?

Iedere vrouw is uniek en daarom wordt in overleg met je coach het aantal sessies bepaald dat bij jou past.

Voor je verlof

Van tevoren krijg je onder andere een vragenlijst opgestuurd en een handleiding. Tijdens de intake bespreek je de vragenlijst en stel je met de coach vast welke onderwerpen en acties aan de orde komen in je coachingstraject. Ook plan je in grote lijnen het traject in. Je ontvangt daarnaast verdere ondersteunende informatie over weer aan het werk gaan na je verlof.

Tijdens je verlof

Ongeveer 2 maanden voor terugkomst krijg je een coachings-call. Tijdens deze call bespreek je samen met je coach de terugkeer naar je werk.

Na je verlof

Ongeveer 1 maand na terugkomst neemt je coach contact met je op om de eerste sessie na je zwangerschapsverlof in te plannen. Na afloop van het traject ontvang je een online evaluatieformulier.

Samenwerking met TELUS Health

Vertrouwelijk

TELUS Health werkt volledig vertrouwelijk. Movir ontvangt dus geen informatie over je gesprekken met de coach en over persoonlijke ontwikkelingen.

Wat kost 'Coaching voor nieuwe moeders'

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir? Dan mag je in de meeste gevallen zonder extra kosten gebruikmaken van 'Coaching voor nieuwe moeders'.