Verbeter je energiebalans

Moeder zijn vraagt soms een hoop energie. Vooral als je dit combineert met een drukke onderneming of praktijk. Hoe vind je de balans weer terug? Het programma Managing Energy Mama (MAM), onderdeel van HelloEnergy, kan je hierbij helpen. Door praktische tips word je geholpen je energie gedurende de dag beter te verdelen. Geen onhaalbare doelstellingen, maar met kleine stappen grote veranderingen realiseren.

Hoe werkt MAM?

  1. Je doet een persoonlijke 'energy check' en krijgt inzicht in je eigen energiebalans.
  2. Je gaat samen met een coach gespecialiseerd in moederschap en zwangerschap aan de slag met jouw persoonlijke energiecapaciteit. De gesprekken zijn gericht op verschillende onderdelen van leefstijl, zoals voeding, bewegen, ontspanning, carrière en werk-privébalans.
  3. Je krijgt een Fitbit beweegmonitor. Met de Fitbit app monitor je onder andere het aantal beweegminuten en het aantal calorieën dat is verbrand en wordt de vooruitgang makkelijk bijgehouden.

Wat kost deelname aan Managing Energy Mama?

Heb je een aov bij Movir? En blijkt uit de intake met Movir dat Managing Energy Mama wat voor jou is? Dan mag je één keer per jaar zonder extra kosten deelnemen aan het basisprogramma van HelloEnergy. In het basisprogramma ontvang je 3,5 uur coaching over een tijdsbestek van 3 maanden. Je bepaalt zelf met je coach hoe je deze uren invult. Blijkt nadat je het basisprogramma hebt afgerond, dat je behoefte hebt aan meer uren begeleiding? Dan komt dat voor jouw eigen rekening.

Maak je een afspraak voor één van onze diensten? Maar ben je niet op de afspraak of heb je de afspraak niet binnen 48 uur vóór de afspraak geannuleerd? Dan kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kunnen oplopen tot maximaal 300 euro per afspraak.

Meer weten of aanmelden?

Bel dan met Team Preventie: 030 607 87 00. Of stuur een e-mail naar wezijnervoorje@movir.nl.