Ga aan de slag met je energiebalans

Als ondernemer wil je goed kunnen presteren vanuit de juiste energiebalans. Het programma HelloEnergy van HC Health, partner van Movir, kan jou hierbij helpen. Met het programma van HelloEnergy krijg je op basis van je persoonlijke 'energy check' inzicht in je eigen energiebalans. Daarna ga je samen met een coach van HC Health aan de slag om deze te verbeteren.

De coaching richt zich op jouw persoonlijke situatie met de onderwerpen lichamelijke fitheid, mentale rust, focus en emotionele stabiliteit. Als onderdeel van dit programma ontvang je ook een Fitbit beweegmonitor. Deze is verbonden met de Fitbit app en monitort onder andere het aantal beweegminuten en het aantal calorieën dat je hebt verbrand.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar wezijnervoorje@movir.nl of via onderstaande button. Zet je telefoonnummer in de e-mail, dan bellen we je zo snel mogelijk. In overleg met jou bepalen we vervolgens of HelloEnergy iets voor jou is, of dat een andere dienst beter bij je past.

Hoe werkt HelloEnergy?

  1. Je doet een persoonlijke 'energy check' en krijgt inzicht in je eigen energiebalans.
  2. Je gaat samen met een coach aan de slag met jouw persoonlijke energiecapaciteit. De gesprekken zijn gericht op verschillende onderdelen van leefstijl, zoals voeding, bewegen, ontspanning, carrière en werk-privébalans. In het basisprogramma ontvang je 3,5 uur coaching over een tijdsbestek van 3 maanden. Je bepaalt zelf met je coach hoe je deze uren invult.
  3. Je krijgt een Fitbit beweegmonitor. Met de Fitbit app monitor je onder andere het aantal beweegminuten en het aantal calorieën dat is verbrand en wordt de vooruitgang makkelijk bijgehouden.

Samenwerking met HelloEnergy

Vertrouwelijk

De coaches van HelloEnergy werken volledig onafhankelijk en vertrouwelijk. Movir ontvangt dus geen informatie over je gesprekken met de coach en eventuele persoonlijke ontwikkelingen.

Wat kost deelname aan HelloEnergy?

Heb je een aov bij Movir? En blijkt uit de intake met Movir dat HelloEnergy wat voor jou is? Dan mag je één keer per jaar zonder extra kosten deelnemen aan het basisprogramma van HelloEnergy. In het basisprogramma ontvang je 3,5 uur coaching over een tijdsbestek van 3 maanden. Je bepaalt zelf met je coach hoe je deze uren invult. Blijkt nadat je het basisprogramma hebt afgerond, dat je behoefte hebt aan meer uren begeleiding? Dan komt dat voor jouw eigen rekening.

Maak je een afspraak voor één van onze diensten? Maar ben je niet op de afspraak of heb je de afspraak niet binnen 48 uur vóór de afspraak geannuleerd? Dan kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kunnen oplopen tot maximaal 300 euro per afspraak.

Wil je deelnemen aan het HelloEnergy?

Stuur ons een mail via onderstaande button. Of mail naar wezijnervoorje@movir.nl met als onderwerp 'Energiebalans'. Zet je telefoonnummer in de e-mail, dan bellen we je zo snel mogelijk.