Al meer dan 125 jaar houdt Movir zelfstandig Nederland in beweging
Werkplezier en autonomie zijn de belangrijkste drijfveren van zelfstandigen. Regelmatig onderzoekt Movir wat jou beweegt en waar je tegenaan loopt, zodat we onze dienstverlening nóg beter afstemmen op jouw behoeftes. En met meer dan 125 jaar ervaring kunnen we ons dé inkomensverzekeraar van Zelfstandig Nederland noemen.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Wij geloven dat jij als zelfstandige zelf bepaalt hoe je je tijd indeelt, welke beloning je jezelf uitkeert en hoe je je vak uitoefent. Het geeft een enorm gevoel van vrijheid om zelf alles te kunnen bepalen. Maar soms is het ook uitdagend om zelf alle ballen in de lucht te houden. Daarom geloven we bij Movir in zelfstandig, maar niet alleen. Wij ondersteunen je op het moment dat jij dat zelf wilt. Doe één van de scans hieronder om te zien hoe jij er voorstaat. Heb je al een aov bij Movir? Maak dan gebruik van onze uitgebreide dienstverlening om in beweging te blijven.

 

Kies voor een aov die bij jou past

Een goede aov, is een aov die bij jou past. Wij geven je de vrijheid om je aov aan te passen aan jouw situatie en wensen. De keuzes die je maakt, beïnvloeden de premie die je betaalt.