‘Ik wil ontdekken welke gebeurtenissen grote invloed hebben op ondernemers’

prof. dr. Josette Dijkhuizen

Wat betekent duurzaam ondernemen?

Als we het hebben over duurzame inzetbaarheid, dan bedoelen we daarmee het tot het einde van het werkzame leven inzetbaar houden van mensen in hun werk. In het kader van de leerstoel gaat het om het inzetbaar blijven in het werk als ondernemer.

Er is relatief meer aandacht voor de ontwikkeling van mensen in loondienst dan voor die van ondernemers. Terwijl die aandacht voor ondernemers juist belangrijk is. Hun werk stelt namelijk andere eisen dan dat van iemand in loondienst. Gelukkig zijn er steeds meer coaches die ondernemers coachen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Zoals de coaches waar Movir mee samenwerkt en je als verzekerde gebruik van kunt maken. Zij helpen je als verzekerde om duurzaam inzetbaar te blijven. Zo kan je vol passie en energie, en met goede bedrijfsresultaten, aan de slag blijven.

Help je mee?

Je helpt Josette en haar onderzoeksteam door de vragenlijst in te vullen. Dat kost je ongeveer 20 minuten van je tijd. 

Volledig anoniem

Je kunt erop rekenen dat Josette en het onderzoeksteam vertrouwelijk omgaan met je gegevens en antwoorden. Hoe ze dat doen lees je in het privacy statement van de Tilburg University. Zo kijken ze in het onderzoek niet naar individuele ondernemers, maar naar de gehele groep ondernemers of naar subgroepen. De informatie en resultaten zijn niet tot individuele personen herleidbaar. Het onderzoek is dus volledig anoniem. Josette en het onderzoeksteam gebruiken je gegevens alleen voor wetenschappelijke doeleinden. Movir krijgt dus ook geen informatie die tot individuele personen herleidbaar is.

Blijf op de hoogte

Publicatiedatum  
augustus 2023 Video: Josette vertelt over het onderzoeksteam

Ben je benieuwd naar de resultaten van dit onderzoek? Deze vind je vanaf eind 2023 op movir.nl. Ook delen Josette en wij deze via LinkedIn.