Doe een zelfscan

Snel en eenvoudig inzicht in hoe het met je gaat? Een zelfscan is een laagdrempelige manier om dat te ontdekken.

 • 10 minuten

  Hoe gezond en energiek ben je?

  Vraag je je wel eens af of je het werk wel tot je pensioendatum volhoudt? Vind je het moeilijk om de zorg voor je kinderen met het werk te combineren? Of heb je lichamelijke klachten? Met de Werkscan van Blik op Werk ontdek je in 10 minuten hoe je er voor staat.

Volg een programma

Als klant van Movir kun je inzichten en handvatten krijgen in workshops en trainingen. Hieronder zie je de programma’s die je kunt volgen op het gebied van je loopbaan.

 • Loopbaancoaching

  Wil je jezelf verder ontwikkelen, ontdekken wat echt bij je past of stilstaan bij de vraag of je doet wat je wil doen? Doe dan 1 op 1 een traject met een loopbaancoach.

 • Kansen pakken! How women rise

  Hoe haal je als vrouwelijk professional het beste uit jezelf? Leer om op een andere manier om te gaan met factoren die je persoonlijke ontwikkeling of je carrière belemmeren.

Naast je bedrijf, profiteren ook de mensen om je heen ervan als jij goed in je vel zit.

Rosanne, registerpsycholoog bij onze partner TELUS Health
Rosanne Smit van Ascender

1 op 1 aan de slag met een expert

Als ondernemer of zelfstandige hoef je echt niet alles zelf te doen. Je hoeft ook niet overal goed in te zijn. Loop je ergens tegenaan en ben je verzekerd bij Movir? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zoeken samen met jou naar een oplossing die het beste bij jou en je problemen past.

Je kunt contact met ons opnemen voor verschillende vragen waar je mee te maken krijgt. Denk aan:  

 • Hoe ontdek ik wat ik wil in mijn werk?
 • Hoe benut ik mijn talenten?
 • Hoe zorg ik dat ik groei en me ontwikkel?
 • Ik sta voor een moeilijke keuze. Doe ik het goed?
 • Vind ik mijn werk nog steeds leuk?

In de meeste gevallen zonder extra kosten

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir? Dan betaal je geen extra kosten voor onze standaard diensten. Alleen bij maatwerk vragen we in sommige gevallen een bijdrage in de kosten. Omdat we het belangrijk vinden dat je ook zelf investeert in je gezondheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.