‘Ik lever elke dag de beste zorg aan mijn patiënten, maar goed voor mezelf zorgen, lukt niet altijd. En nu?’

Movir is er voor jou

Als (para)medicus komt er een hoop op je af. Lange werkdagen en misschien onregelmatige diensten vragen veel energie. Je wilt de beste zorg voor je patiënten, maar zorg je net zo goed voor jezelf? Als klant van Movir, kunnen wij je hierin begeleiden om zo arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Movir is er nu voor je met diensten op maat, zoals:

 • Advies voor een gezonde energiebalans en goede nachtrust.
 • Coaching voor het aangeven van grenzen en omgaan met conflicten.
 • Ergonomisch advies voor een gezonde werkplek en -houding.

De aov voor artsen, door artsen

Movir is opgericht voor en door artsen. We begrijpen dat je als medisch professional anderen helpt, maar zelf ook weleens wat hulp kunt gebruiken. Met de Momentum aov van Movir, verzeker je je voor een uitkering bij arbeidsongeschikt en helpen we je re-integreren. Maar we staan ook nu al voor je klaar. Of je nu tandarts bent, huisarts of specialist, wij helpen je zodat jij gezond en met plezier kunt blijven werken. Movir Momentum. De aov waar je nu wat aan hebt.

  ‘Ik wil graag eens een andere kant op, maar mijn specialisme voelt als een tunnel. En nu?’

  Movir is er voor jouw carrière

  Tijdens je carrière als (para)medisch professional loop je weleens ergens tegenaan. Hoe ga je om met een conflict op de werkvloer? Hoe krijg je de zakelijke kant van je werk goed onder de knie? Wat als je eens een andere kant op wilt? We helpen je graag om gezond en met plezier aan het werk te kunnen blijven en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Movir is er ook voor je carrière, met onder andere:

  • Coaching bij juridische of financiële kwesties of bedrijfskundige vraagstukken.
  • Coaching voor een betere samenwerking tussen collega's.
  • Loopbaancoaching om je talenten en drijfveren te (her)ontdekken.

  Onderzoek naar passende innovaties

  Ook bij Movir zijn we nooit uitgeleerd. Daarom initiëren en financieren we onderzoek, bijvoorbeeld naar de beroepsrisico's van medisch professionals. Dergelijk onderzoek helpt ons om innovaties te ontwikkelen waar jij iets aan kunt hebben.

  Meer kennis dankzij samenwerking

  Je werk als (para)medisch professional brengt specifieke uitdagingen met zich mee. Doordat wij intensief samenwerken met beroeps- en brancheverenigingen zoals de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), Stichting beroepsopleiding huisartsen (SBOH), Federatie Medisch Specialisten (FMS) en Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT), weten we wat er speelt binnen je beroepsgroep.

  ‘Ik maak extra tijd vrij voor mijn patiënten, maar houd amper tijd over voor mijn gezin. En nu?’

  Movir is er voor jouw gezin

  Je werk vraagt veel van je. Natuurlijk wil je ook voldoende tijd en aandacht besteden aan je relatie en je gezin. Het kan best een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Vooral rondom zwangerschap of als je net een kind hebt gekregen. Movir staat je graag bij om je te helpen jouw gezin en werk goed samen te laten gaan en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Zo ondersteunen we je onder andere met:

  • Coaching voor gezinsleden.
  • Coaching voor een gezonde werk-privé balans.
  • Leefstijladvies rondom je zwangerschap.

  Wij willen niets liever dan dat jij gezond en met plezier kunt blijven werken. We staan graag voor je klaar met ons team om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

  ‘Doordat ik mijzelf nu beter ken, kan ik ook anderen beter helpen.’

  Elly, medisch specialist
  Elly - Medisch specialist

  Zelfscans

  Wil je inzicht hebben in hoe jij met stressvolle situaties omgaat? Doe de scan ‘Hoe flexibel ben jij?’ en zie heel snel waar jouw valkuilen liggen. Voor medisch specialisten, tandartsen en huisartsen maakten we samen met MentaVitalis scans die inzicht geven in specifieke valkuilen die horen bij hun beroep. MentaVitalis gaat vertrouwelijk om met de gegevens die je invult in de scans, Movir krijgt geen informatie op persoonsniveau. Je kunt niet te vroeg zijn om het met iemand te bespreken als je dreigt vast te lopen.

  Movir is er voor jou

  Wil je ook de steun van een team van experts? En je inkomen beschermen voor het geval je arbeidsongeschikt wordt? Een aov van Movir geeft je die rust. Wel zo fijn voor jezelf (én voor de mensen om je heen).