Coaching op leefstijl

Heb je milde gezondheidsrisico’s of wil je gewoon je leefstijl verbeteren? Dan krijg je ondersteuning van een coach van Beter, als je dat wilt. De coach gaat samen met jou aan de slag met jouw verbeterpunten. Bij ernstigere gezondheidsrisico’s, zoals diabetes of een hoge bloeddruk krijg je ondersteuning van een arts van Beter. Je krijgt maximaal 4 uur individuele begeleiding. Dit is inclusief de intake met jou en de voorbereidingstijd van de coach/arts voor het traject. De ondersteuning verloopt telefonisch en via mail. De ondersteuning door de arts of coach duurt max 6 maanden.

Onderdelen dienst Gezondheidswinst van Beter

 • Gezondheidsonderzoek

  Je vult de online vragenlijst in. Daarna plan je een afspraak voor jouw lichamelijk onderzoek.

 • Uitslag

  Na het lichamelijk onderzoek krijg je een uitgebreid persoonlijk rapport, met de uitslag van het gezondheidsonderzoek.

 • Coaching op leefstijl

  Als je dat wilt, gaat een coach van Beter tijdelijk samen met jou aan de slag met jouw verbeterpunten. Dat kan per e-mail of telefonisch.

Dit levert het op

 • Ruim 55% van de deelnemers eet gezonder
 • Bijna 40% van de deelnemers verliest gewicht
 • Bijna 50% van de deelnemers beweegt meer

We vroegen deelnemers welke resultaten het programma Gezondheidswinst voor hen opleverde.

Samenwerking met Beter

Vertrouwelijk

Beter werkt volledig onafhankelijk en vertrouwelijk. Movir ontvangt dus geen inhoudelijk informatie over je deelname aan de dienst Gezondheidswinst. We krijgen dus bijvoorbeeld geen informatie over je testuitslagen en eventuele coaching.

Wat kost deelname aan de dienst Gezondheidswinst?

Heb je een aov bij Movir? Dan kun je zonder extra kosten deelnemen aan de dienst Gezondheidswinst van Beter. Je mag één keer per jaar gebruik maken van deze dienst. Deelnemen aan de dienst Gezondheidswinst is op eigen risico. De medewerkers van Beter nemen tijdens het lichamelijk onderzoek maatregelen om besmetting met corona te voorkomen.

Bij maatwerk, zoals teamcoaching en ergonomisch onderzoek, kunnen wij een bijdrage in de kosten vragen. Omdat we het belangrijk vinden dat je ook zelf investeert in je gezondheid. Hierover maken we duidelijke afspraken met elkaar. Neem contact met ons op voor meer informatie. We leggen je dan uit welke mogelijkheden we voor jou hebben en welke voorwaarden er gelden.

Maak je een afspraak voor één van onze diensten? Maar ben je niet op de afspraak of heb je de afspraak niet binnen 48 uur vóór de afspraak geannuleerd? Dan kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kunnen oplopen tot maximaal 300 euro per afspraak.

Wil je deelnemen aan de dienst Gezondheidswinst van Beter?

Stuur ons een mail via onderstaande button. Of mail naar wezijnervoorje@movir.nl met als onderwerp 'Dienst Gezondheidswinst'