‘Ik heb het al tijden te druk, maar vind het moeilijk mijn werk over te dragen. En nu?’

Movir is er voor jou

Als zelfstandige houd je vaak veel ballen tegelijk in de lucht. De liefde voor je vak is groot en je wilt dichtbij de droom blijven waar het ooit allemaal mee begon. Hoe ga je om met alle verantwoordelijkheden? Hoe behoud je de balans? We helpen je graag om gezond en met plezier aan het werk te kunnen blijven en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Movir Momentum is er voor jou met onder andere:

  • Coaching voor het leren omgaan met werkdruk en stress.
  • Leefstijladvies voor een gezonde energiebalans en nachtrust.
  • Loopbaancoaching om je talenten en drijfveren te (her)ontdekken.

‘Voor mijn werk moet ik goed op de hoogte zijn, maar de ontwikkelingen gaan me gewoon te snel.’

Movir is er voor jouw carrière

Binnen je carrière loop je weleens ergens tegenaan. Misschien wil je een andere richting inslaan, heb je hulp nodig bij het aansturen van je team of heb je moeite om je kennis op peil te houden. We helpen je graag om gezond en met plezier aan het werk te kunnen blijven en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Movir is er ook voor je carrière, met onder andere:

  • Coaching voor een betere samenwerking tussen collega’s.
  • Coaching bij juridische of financiële kwesties of bedrijfskundige vraagstukken.
  • Workshops die je helpen jezelf te ontwikkelen als leider.

Passende innovaties bij jouw beroep

Ook bij Movir zijn we nooit uitgeleerd. Daarom initiëren en financieren we onderzoek, bijvoorbeeld naar beroepsrisico’s. Dergelijk onderzoek helpt ons om innovaties te ontwikkelen waar jij iets aan kunt hebben.

Meer kennis dankzij samenwerking

Elk zelfstandig beroep brengt specifieke uitdagingen met zich mee. Doordat wij intensief samenwerken met beroeps- en brancheverenigingen zoals de Samenwerkende Register Accountants en Accountants Administratieconsulenten (SRA), Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) en ZZP Nederland, weten we wat er speelt binnen jouw beroepsgroep. Dat helpt ons om jou goede oplossingen te bieden.

‘Ik geef álles op m’n werk, met als gevolg dat ik thuis bekaf ben. En nu?’

Movir is er voor jouw gezin

Als zelfstandige vraagt je werk veel van je. Natuurlijk wil je ook voldoende tijd en aandacht besteden aan je relatie en gezin. Het kan best een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Vooral rondom de zwangerschap of als jullie net een kindje hebben gekregen. We helpen je graag om gezond en met plezier aan het werk te kunnen blijven en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Movir ondersteunt je onder andere met:

  • Coaching voor gezinsleden.
  • Coaching voor een gezonde werk-privé balans.
  • Leefstijladvies rondom de zwangerschap.

Jim Stolze onderzoekt hoe hij het beste uit zichzelf haalt

Als zelfstandige heb je veel verantwoordelijkheden. Hoe haal je het beste uit jezelf? Tech-ondernemer Jim Stolze ontdekte via een traject vanuit Movir hoe hij op een duurzame manier optimaal kan blijven presteren.

Deze video kun je alleen bekijken als je de cookies accepteert. Meer informatie over cookies

Zelfscans

Wil je inzicht hebben in hoe jij met stressvolle situaties omgaat? Doe de scan ‘Hoe flexibel ben jij?’ en zie heel snel waar jouw valkuilen liggen. Voor advocaten en accountants maakten we samen met MentaVitalis scans die inzicht geven in specifieke valkuilen die horen bij hun beroep. MentaVitalis gaat vertrouwelijk om met de gegevens die je invult in de scans, Movir krijgt geen informatie op persoonsniveau. Je kunt niet te vroeg zijn om het met iemand te bespreken als je dreigt vast te lopen.

Movir is er voor jou

Wil je ook de steun van een team van experts? En je inkomen beschermen voor het geval je arbeidsongeschikt wordt? Een aov van Movir geeft je die rust. Wel zo fijn voor jezelf (én voor de mensen om je heen).