Dit leer je

In deze korte, interactieve workshop krijgt je praktische handvatten over hoe om te gaan met je tijd. Je leert de dingen die je doet met aandacht te doen en trouw te zijn aan je waarden. Je leert hoe je een positieve, ‘zachte discipline’ kunt ontwikkelen waarmee je jezelf voedt, in plaats van een ‘harde discipline’ waarmee je jezelf uitput.

Verder leer je dat aandacht voor jezelf essentieel is om fysiek en mentaal fit te blijven. Alleen dan ben je in staat de balans tussen je werk en privé te bewaren. Je gaat naar huis met concrete inzichten en praktisch toepasbare tips.

Handig om te weten

Voor:

  • Medisch specialisten
  • Huisartsen (Accreditatiepunten LHV: 2)
  • Tandartsen
  • Orthodontisten
  • Fysiotherapeuten
  • Dierenartsen

Tijdsduur: 1 sessie van 1,5 tot 2 uur
Hoe: Afhankelijk van jouw voorkeur is de workshop face-to-face of online
Minimaal aantal deelnemers: 6
Wanneer: in overleg met Team Preventie
Kosten: Je mag jaarlijks 3 workshops volgen uit het aanbod van Movir. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden of eerst meer weten?

Wil je je aanmelden voor deze workshop of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar Team Preventie: wezijnervoorje@movir.nl. Liever bellen? 030 607 87 00 (keuze 2).

Aan de slag na de workshop

Deelnemen aan een workshop geeft je nieuwe inzichten en maakt waarschijnlijk iets in je los. Wil je daar na de workshop aan werken? Neem dan contact op met ons Team Preventie. Dan kijken we samen hoe we je het beste vooruit kunnen helpen, zodat je uitval kan voorkomen.