Neem jezelf serieus

Irma Kluijt, Arts Arbeid & Gezondheid bij Movir: “Jonge mensen hebben ruimte nodig om hun privéleven en loopbaan op de rit te krijgen. Toon als baas begrip en coach ze daarin, maar wees ook duidelijk in wat je van ze verwacht. Zo creëer je een veilige werkomgeving waar het fijn is om te werken. Je zult zien dat je mensen dan beter presteren! Vind je dit soort onderwerpen moeilijk? Zoek dan ook coaching voor jezelf. Dat geeft je nieuwe inzichten en maakt je een betere baas.”

Aan de slag met jezelf

Met een aov van Movir kun je rekenen op de hulp van experts. Van programma’s om beter samen te werken met je team, tot individueel sparren met een coach.

Over deze podcast

Er is steeds meer aandacht voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Maar wie zorgt er voor de baas? In deze podcast van BNR - mede mogelijk gemaakt door Movir en KVK - praat gezondheidsjournalist Tijn Elferink met ondernemers over moeilijke momenten en situaties in hun ondernemersbestaan. Waar lopen of liepen ze tegenaan? Hoe kunnen ze toch verder? En wat leerden ze onderweg?

Eerdere afleveringen

  1. ‘De baas wordt ziek’