Ondernemersadvies van OKB

Bespreek je ondernemersvragen met ervaren oud-ondernemers, managers en specialisten uit het bedrijfsleven. Tijdens een traject van 6 maanden vind je samen het antwoord voor jou en je onderneming. In 2022 zijn hier geen kosten aan verbonden. Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir? Dan mag je ook daarna zonder extra kosten deelnemen aan een klankbordtraject van maximaal 6 maanden.

Relevante informatie en advies op maat

Heb je snel een antwoord nodig? Dan kun je met ondernemersvragen terecht bij de Kamer van Koophandel (KVK) Zij helpen je met relevante informatie en advies op maat.

  • Ben je geldfit?

    Wil je weten of je 'geldfit' bent? Doe de Geldfit Test van Stichting Nederlandse Schuldhulproute en krijg persoonlijk advies met tips waar je direct mee aan de slag kan. Eventueel verwijzen ze je door naar een partner, zoals de KVK of OKB.

  • Hoe staat je bedrijf ervoor?

    Hoe staat je bedrijf ervoor? En in hoeverre is jouw bedrijf bestand tegen verschillende toekomstscenario’s? Check dit met de Toekomstcheck van VNO-NCW en MKB-Nederland. 

Heb je moeite om je premie te betalen?

Heb je moeite om de premie van je Movir aov te betalen? Laat je rekeningen niet liggen en neem direct contact met ons op. Samen kijken we of we je kunnen helpen.