Sandra is oprichter en eigenaar van CreaDream. Een scheiding zette haar leven op zijn kop. In deze podcast vertelt ze hoe zij haar haar bedrijf en haar kinderen door de moeilijke periode loodste. Brigitte van der Klauw spreekt als advocaat veel ondernemers die scheiden en ziet hoe veel ondernemers voor vervelende verrassingen komen te staan.

Zorg dat je voorbereid bent

Irma Kluijt, Arts Arbeid & Gezondheid bij Movir: “Bij Movir helpen we je als baas om goed voor jezelf te zorgen. Want pas als je goed voor jezelf zorgt kun je ook voor anderen zorgen. Een scheiding kan grote gevolgen hebben. Niet alleen emotioneel en praktisch, maar ook financieel. Kijk daarom goed vooruit. Bespreek op tijd wat er moet gebeuren met je bedrijf als je gaat scheiden of als je ziek wordt. Dat hoef je niet alleen te doen. Laat je adviseren door een bedrijfscoach, financieel expert of een jurist.”

Aan de slag met jezelf en je bedrijf

Als het niet goed gaat met je bedrijf, dan heeft dat ook een flinke impact op jou. Met een aov van Movir kun je rekenen op de hulp van experts. Voor jouzelf, én voor je onderneming.