Je patiënt heeft je toestemming gegeven

Onze medisch adviseur heeft je gevraagd informatie over je patiënt met hem of haar te delen. Daarbij ontving je een machtiging, waarmee je patiënt je toestemming heeft gegeven om dat te doen. In die machtiging lees je:

  • Je naam, je bent de gemachtigde.
  • De naam van je patiënt, degene die je machtigt.
  • De informatie die je aan ons mag geven.
  • De handtekening van je patiënt en de datum waarop hij deze machtiging heeft gegeven.

Deze machtiging heeft je patiënt in een persoonlijke online omgeving van Movir gegeven. Hiervoor heeft hij ingelogd met een gebruikersnaam, wachtwoord en een verificatiecode. Deze code krijgt hij per sms, iedere keer als hij inlogt. Twijfel je of je patiënt deze machtiging heeft gegeven? Neem dan alsjeblieft contact met hem of haar op.

Snel informatie geven is belangrijk voor je patiënt

Je patiënt is erbij gebaat als je de informatie zo snel mogelijk aan ons geeft. Hoe sneller wij een goed beeld van zijn gezondheid hebben, hoe eerder hij zeker kan zijn van een inkomen als hij niet kan werken door een ziekte of ongeval. Een risico dat hij nú loopt.

Vergoeding voor je onkosten

Uiteraard kan je de onkosten voor het geven van de informatie declareren conform de richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit . Dat doe je door je nota te e-mailen naar movir.crediteurenadministratie@movir.nl.