In de podcast van Leaders in Finance hoor je meer over hoe Movir nu zelf functioneert: "Wij zijn eigenlijk van de ene op de andere dag – alsof er een lichtschakel omgegaan is – overgeschakeld naar volledig thuis werken."

Je hoort meer over onze verzekerden en hoe we hen steunen: "Het is voor medici fysiek en psychisch zwaar op dit moment. We zien natuurlijk elke dag de frontlinieberichten op de NPO. Wij zijn ervoor om iemand op lange termijn te helpen zodat hij zijn werk kan blijven doen, want er is niemand die zit te wachten om arbeidsongeschikt te geraken. Dus wat wij doen is dat we proberen zo goed mogelijk met de sector samen daar te helpen."

En hoor je hoe Yoram het thuiswerken zelf ervaart: "Ik moet zeggen dat ik wel persoonlijk vrij snel gezegd heb “Dit ga ik niet de hele dag zo volhouden”. Dus er staan echt wel harde blokken om vooral naar buiten te gaan en te bewegen om leeg te spoelen. Dat heb ik echt nodig."

En ze stelden deze vraag: "Movir heeft een paar honderd medewerkers. Zou het ook helemaal digitaal kunnen blijven, voor altijd?"