De premie voor nieuwe klanten verandert

De premie baseren we onder andere op de rentestand, inflatie en de kans op uitval en herstel binnen de beroepsgroep van de verzekerde. Die aspecten zijn veranderd. Daarom passen we per 2 april 2024 onze premie voor nieuwe klanten aan. De premie voor bestaande klanten verandert niet. 

Aanvangskorting in eerste jaar stijgt naar 35%

Komt je klant in aanmerking voor aanvangskorting? Dan kan hij bij Movir kiezen voor een doorlopende korting van 5% of voor een hogere korting in de eerste jaren. Kiest hij voor dat laatste, dan krijgt hij voortaan 35% korting in het eerste jaar. Daarna gaat de korting iets omlaag. Dat kan voordelig zijn voor je klant. Je leest hier alles over op de pagina Service & Contact.

Ontdek zelf de nieuwe premie

Dat doe je vanaf 2 april 2024 in Mijn Movir, Rolls, Meetingpoint of MoneyView. De verzekering aanvragen doe je tegenwoordig online. Wel zo makkelijk! 

Heb je een aanvraag lopen voor je klant?

De laagste premie geldt! Dus heb je een aanvraag voor 2 april 2024 ingediend en verlagen we daarna de premie? Of is juist de nieuwe premie hoger? Dan profiteert je klant van de laagste premie, zolang de verzekering nog niet is gesloten.