Movir helpt ondernemers vooruit

Als ondernemer ben je altijd in beweging. Het werk gaat door en jij dus ook. Als je iets overkomt waardoor je arbeidsongeschikt raakt, krijg je met de Movir Momentum AOV de uitkering waarvoor je je verzekerd hebt en krijg je hulp bij re-integratie. Maar Movir gaat verder. Met onze preventieservice krijg jij vanaf dag één van je verzekering ook ondersteuning om juist nú het maximale uit jezelf te halen. Dankzij een team van experts dat voor je klaarstaat als je ergens mee zit. Dat doen we snel en we werken vertrouwelijk.

Hoe voel jij je onderaan de streep?

Vandaag de dag kampen best wat ondernemers met stress. Preventie begint met het herkennen en erkennen van een teveel aan stress. Het is dus belangrijk om je stressniveau in de gaten te houden en er waar nodig iets aan te doen. Ben je benieuwd hoe je je onderaan de streep voelt? Doe dan kosteloos de ondernemersscan. Deze scan is voor Movir ontwikkeld door onze partner MentaVitalis. In maximaal 10 minuten weet je hoe je ervoor staat.

Vraag een telefonisch oriëntatiegesprek aan

We kunnen ons voorstellen dat je allerlei vragen hebt over onze aov. Tijdens een gratis telefonisch oriëntatiegesprek bespreek je al je vragen met een aov-expert. Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Kun je niet meer werken omdat je arbeidsongeschikt bent, dan heeft dat grote impact op je leven. Ook de financiële gevolgen kunnen enorm zijn. Daarom geven we je geen advies. Hiervoor verwijzen we je naar een onafhankelijk financieel adviseur. Die kan voor jou een offerte maken en een aov van Movir aanvragen. Wat mag je dan wel van onze aov-experts verwachten? We geven je informatie en beantwoorden je vragen. Ook kunnen we een indicatie van de premie geven. Als je dat wilt, brengen wij je in contact met een financieel adviseur.

Persoonlijke gegevens

Aanhef

Contactgegevens

Kies een tijdstip waarop we jou het beste kunnen bereiken.

Bel je liever zelf naar Movir? Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 - 17.30 uur telefonisch bereikbaar via 030 607 87 00.          

Op de verwerking van je persoonsgegevens is het privacy statement van toepassing. Dit kan je hier vinden.