Hoe werkt de Burnout Assessment Tool

Stress hoeft niet erg te zijn. Maar het moet niet te lang duren. Bij chronische stress is het goed om tijdig bij te sturen om erger te voorkomen. Zoals een burn-out. De Burnout Assessment Tool (of kortweg BAT) is het resultaat van een 3-jarig onderzoeksproject van de KU Leuven. Deze wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst met de laatste inzichten rond burn-out meet het risico hierop.

In samenwerking met onze partner TELUS Health hebben wij deze test beschikbaar gesteld voor jou. Deze vragenlijst kost je ongeveer 10 minuten van je tijd.

Welke stappen doorloop je bij het opstarten van de zelfscan?

  1. Maak een account aan bij Gezondeboel. Gezondeboel is een innovatief e-Healthplatform dat psychologie en technologie samenbrengt. Gezondeboel deelt geen gegevens van jou met TELUS Health of Movir.
  2. Na het aanmaken van het account krijg je een bevestiging hiervan in je mailbox met een link om je account te activeren. Na het activeren kun je inloggen bij Gezondeboel.
  3. De scan kun je terugvinden bij ‘Vragenlijsten’. Klik onder ‘Mijn vragenlijsten’ op ‘Vul je eerste vragenlijst in’ om de scan te starten.
  4. Vul de scan in. Dit duurt ongeveer 10 minuten.
  5. De uitslag komt meteen in beeld. Ook kun je de uitslag downloaden.

In gesprek over de uitslag? Je kunt na het afronden van de test contact hierover opnemen met Team Preventie van Movir.